OP Kerimäki myönsi Kerimäen Naislaulajat ry:lle avustuksen

6.12.2023

Kerimäen Naislaulajat Ry:lle on myönnetty avustus Kerimäen Osuuspankin kerimäkeläisille yhdistyksille jaettavasti avustuspotista.  Puheenjohtaja Marjut Makkonen ja Maija-Liisa Konttinen kävivät noutamassa avustuksen 21.11.2023.

- Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia avustuksesta. Avustuksen aiomme käyttää mm. nuottihankintoihin. Meille on erittäin tärkeää, että laulamme puhtaasti, eli kaikkien ohjelmistossamme olevien laulujen tekijänoikeuksista on huolehdittu asianmukaisesti. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että emme kopioi nuotteja vaan laulamme aina alkuperäisistä, meille käyttöön ostetuista nuoteista, kertoo Marjut Makkonen.

Kerimäkeläisenä toimijana, Kerimäen Naislaulajille on tärkeää tuottaa kerimäkeläisiä ilahduttavia konsertteja omalle kylälle. 

- Kauneimpiin joululauluihin osallistuminen on tärkeä ja vahva joulunalusperinteemme. Tänä vuonna kauneimmat joululaulut lauletaan Kerimäen talvikirkossa 10.12.. Tällä laulukaudella pääesiintymisemme on maaliskuussa naistenpäivän tienoolla yhteistyössä Savonlinnalaisen Bel Canto -kuoron kanssa järjestettävä konsertti. Teemana konsertissa on naisten tekemät laulut. Kyseessä on ns. kaksoiskonsertti, joka järjestetään Kerimäen lisäksi myös Savonlinnassa, kertoo Marjut.